Back to top

Les obres de José Segrelles des dels ulls de Reme Tomás a la Casa Navàs

La Casa Navàs, adquireix encara més rellevància. Actualment i fins al 30 de setembre permetrà als visitants gaudir d'una exposició de la ceramista Reme Tomás. L'artista valenciana ha basat les seves escultures en les pintures de José Segrelles.
Obra escultòrica de Reme Tomás

Reme Tomás, ofereix als reusencs una exposició didàctica sobre la seva interpretació de les pintures que José Segrelles va realitzar durant el segle XX. L'exposició "Modelant la il·lustració modernista: José Segrelles by Reme Tomás" s'alberga a la Casa Navàs. L'artista valenciana aconsegueix d'aquesta manera donar forma al llegat que l'artista Segrelles va deixar.


La ceramista remarca la importància de cada escultura, ja que les obres mostren explícitament elements amagats de les pintures de J. Segrelles. 

Empar Pont, exregidora de cultura, ha manifestat que Reme Tomás ha fet una gran tasca en donar forma a l'obra plana damunt d'un llenç o un cartell del pintor valencià

La Casa Navàs, acull l'exposició i manté les escultures estratègicament posicionades per crear harmonia amb l'espai modernista. L'exposició es podrà visitar fins al 30 de setembre en els dies habituals de visita de la casa modernista.

Notícies relacionades