Back to top

Les obres de la mesquita As-Sunnah no estaran enllestides fins a l'any vinent

Les obres d'ampliació de la mesquita no estaran enllestides fins a principis de l'any vinent. La intenció era tenir-les acabades a finals de 2018, però els processos s'han endarrerit. El nou espai, que es va començar a habilitar al gener d'aquest 2018, anirà destinat a les activitats alternatives al culte que organitza el centre.
obres mesquita

Les obres d'ampliació que la mesquita de Reus preveia acabar a finals d'any, s'allargaran fins a principis de 2019. El centre de culte està adequant des de gener d'aquest any la nau adjacent a la que tenen actualment, on hi destinaran totes les activitats alternatives al culte que organitza la comunitat. Encara que es preveia inaugurar l'espai a finals d'aquest any, les obres s'han endarrerit més del que s'esperava. "Estem ja a les últimes fases, enrajolant i fent treball de pladur i incorporant sanitaris i instal·lacions de llum i aigua", explica el portaveu de la mesquita As-Sunnah, Mohamed Said Badaoui.

Un dels punts que més interessa i urgeix a la mesquita és poder disposar finalment de la sala polivalent que permeti a la comunitat adherir-se a la xarxa de distribució d'aliments. "Podrem atendre les necessitats de les persones que siguin designades des del departament de Benestar Social. A hores d'ara, quan hi ha un cas de necessitat d'algun de nosaltres fem una recollida d'aliments interna", afegeix Badaoui.

El projecte té un pressupost previst de 120.000 euros i es basa en les aportacions econòmiques dels fidels. A banda del banc de distribució d'aliments, els nous equipaments també disposaran d'aules, una sala del te i una sala de conferències.

Paraules clau: