Back to top

Les platges de Miami, sota mínims

El sector turístic de Mont-roig del Camp es mostra preocupat davant la poca sorra de les platges de la zona, després de les llevantades que s'han viscut durant la primavera. Un fet que segons l'Associació de Càmping de Mont-roig podria afectar el sector de cara la temporada vinent.
Les platges de Miami Platja

Malgrat que els càmpings de Mont-roig del Camp preveuen una molt bona ocupació durant la temporada d'estiu, les llevantades que s'han produït durant aquesta primavera han deixat sense sorra les platges del municipi. Un fet que preocupa i molt al sector turístic de la zona, després que el servei de costes de l'estat no hagi fet l'aportació de sorra habitual, segons ha confirmat a Canal Reus el president de l'Associació de Càmpings de Mont-roig del Camp, Manel Vilajosana.

De fet, Vilajosana assegura que si l'estat no fa l'aportació de sorra necessària, les platges del municipi no estaran amb les condicions idònies per acollir el gran volum de turistes que s'espera.

No obstant això, aquesta no és la primera vegada que les platges de Miami Platja compten amb pocs metres de sorra. Per aquest motiu, el sector coneix bé que passa quan la costa no es troba en les condicions que el turista s'espera.

"Això pot tenir conseqüències negatives de cara a les temporades vinents. Els que tenim memòria sabem que això ja ha passat alguna vegada i que després costa recuperar que la gent tingui la confiança que trobarà una platja amb condicions", lamenta Vilajosana.

El sector del càmping també assegura que fer arribar, a hores d'ara, les tones de sorra a la costa també suposaria una gran problemàtica per al turisme.

 

 

Paraules clau: