Back to top

Les regidories de Cambrils, al descobert

Després de constituir el nou ple de Cambrils i repartir les regidories, al municipi encara no estava clar qui s'ocuparia de què... avui s'ha filtrat aquesta informació.
ple

Després d'alguns estira i arronsa polítics, Cambrils ja té clar quins regidors i regidores s'ocuparan de cada àrea. Fa unes setmanes es va fer el repartiment de regidories. Avui, es perfila una mica més el govern. D'aquesta manera, des de Junts per Cambrils, Lluís Abella liderarà la regidoria de Serveis, medi ambient i protecció ciutadana mentre que Marta Borràs, Projecció Exterior i Turisme.

A Nou Moviment Ciutadà, Oliver Klein s'ocuparà de Promoció Econòmica, Participació Ciutadana i Cooperació; Enric Daza d'Urbanisme, Obra Pública i Activitats i Natàlia Pleguezelos d'Esports i Joventut.

Finalment, des d'Esquerra, Alejandro García s'encarregarà d'Educació, Polítiques Actives d'Ocupació i Recursos Humans; Cinta Ballesté de Cultura i Festes; Eduard Pellicer de Govern Obert i Contractació; Helène Arcelin de Benestar, Drets Socials i Salut i finalment, Jaume Gila repetirà com a regidor d'hisenda.

Notícies relacionades