Back to top

Les reivindicacions i la meteorologia condicionen el festival COS

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Reus la vint-i-dosena edició del festival internacional de moviment i teatre gestual, el COS. La programació del festival, que recollia 10 espectacles i 4 activitats entre divendres i diumenge, s'ha vist alterada tant per la situació política actual com per la pluja. meteorològiques.
Imatge del Festival COS 22a edició

Els dos espectacles programats per divendres s'han vist afectats per la vaga general. Mentre el dissabte ha transcorregut amb normalitat, durant la jornada del diumenge, la pluja ha estat un altre obstacle pel festival. Algunes d'aquestes actuacions s'han pogut reprogramar, mentre que d'altres s'han hagut de cancel·lar per motius de la companyia.

Cinc espectacles interiors i de pagament i cinc exhibicions al carrer conformaven l'oferta programada per a l'edició d'enguany. Una edició marcada especialment per la dansa, amb motiu de la celebració de l'any Roseta Mauri. Les companyies han volgut desdibuixar les fronteres entre les diferents disciplines artístiques. La dansa, el teatre gestual i altres expressions artístiques han transmès bones dosis de sorpresa, màgia i emoció a un públic entregat.

En el marc del festival, s'han vist espectacles per a totes les edats i gustos. Els més petits també han pogut gaudir de les mostres artístiques del COS.

Tot plegat, ha afectat en la quantitat d'assistència, però ni les protestes ni les pluges han impedit omplir d'expressions artístiques diversos racons de la ciutat.

Notícies relacionades