Back to top

Les restriccions perimetrals limiten els Tallers Oberts als cambrilencs

Aquest diumenge al migdia ha finalitzat una nova edició atípica dels Tallers Oberts de Cambrils. Enguany amb visitants només de Cambrils, però tot i així, amb una bona participació de públic.

Una pintura de grans dimensions, de la plaça Mossèn Joan Batalla de Cambrils, destaca al taller de la Marta Nolla. És l'obra en la que està treballant actualment, i que properament decorarà el nou espai de la creperia El Gat de Cambrils. 

pintora tallers oberts

Precisament aquest cap de setmana, en el marc dels Tallers Oberts, l'han pogut veure totes les persones que han visitat el seu taller per conèixer com treballa i admirar la seva obra. Nolla es defineix com a dissenyadora gràfica, pintora i il•lustradora, disciplines a les que es dedica professionalment des de fa tres anys, quan va decidir fer un canvi professional radical i obrir el seu taller.

El segell personal de l'artista Marta Nolla

La majoria de les seves obres són en acrílic, però també fa molt de dibuix, i a vegades utilitza la tinta xina. Les seves creacions són molt alegres, acolorides, però sovint tenen un punt de denúncia o reivindicació, com es pot veure en la imatge del cartell de Tallers Oberts d'enguany, que ha fet ella i on hi ha volgut destacar la frase "la cultura ni es toca ni es tanca".
Una vintena d'artistes han participat en els Tallers Oberts d'enguany, que s'han pogut visitar tot el dissabte i fins diumenge al migdia. 

Paraules clau:

Notícies relacionades