Back to top

Les seccions de rugbi del Reus Deportiu desapareixen

Les jugadores de l'equip femení sènior del Reus Deportiu marxen en bloc al Club Rugby Tarragona. Segons ha pogut saber Canal Reus Televisió, l'equip masculí fundarà un equip nou des de zero a la ciutat. D'aquesta manera, el club roig-i-negre es queda sense secció.
rugbi reus deportiu

Nou episodi pel rugbi de la ciutat. Els equips sènior femení i masculí del Reus Deportiu s'han desvinculat del club roig-i-negre. Segons ha pogut saber Canal Reus Televisió, els membres de les respectives plantilles van mantenir una reunió amb els dirigents de l'entitat del carrer Gaudí per comunicar la decisió. D'aquesta manera, desapareixen, de cop, dues seccions del Reus Deportiu.

L'equip sènior masculí començarà des de zero i crearà un nou club de rugbi a la ciutat. La fundació d'aquest equip està molt a prop de veure la llum i en els propers dies es farà una presentació pública. Per una altra banda, les jugadores de l'equip sènior femení han comunicat via xarxes socials que s'adhereixen al Club Rugby Tarragona. Tal com expliquen en el document: "El motiu d'aquest viatge no és més que apostar per un futur més estable i sòlid per l'equip, i pel rugby femení, dins la província de Tarragona. Tot i aquesta decisió, es continuarà gaudint d'una bona relació amb totes les persones que formen part del rugby a Reus. Esperem que el rugby a Reus persisteixi, malgrat les dificultats que puguin sorgir. "

 

Comunicat de la Plataforma

Arran de la decisió, la 'Plataforma per un camp de Rugbi a Reus' ha lamentat la situació d'aquest esport dins la ciutat. L'entitat assegura que "la mala gestió i la manca de previsió dels responsables municipals ha desembocat la confirmació que fa temps tothom temia i preveia: la marxa del primer equip femení de Rugbi".

La Plataforma comenta que "la notícia no pot agafar a ningú per sorpresa, especialment als responsables de la gestió de l'esport i a l'Ajuntament de Reus, que han propiciat les greus dificultats per les quals passa actualment aquest esport, amb l'eliminació del camp de rugbi municipal i l'absència de solucions efectives per a la seva pràctica en condicions dignes a la ciutat".

A més, els membres de l'entitat demanen que "els representants polítics treballin" perquè el Rugbi a Reus puguin continuar "en condicions dignes a la ciutat".

Paraules clau: