Back to top

Les Varietées busquen un nou Sant Pericu

Fa ja més de vint anys que, de mans del Bravium Teatre, van néixer les varietées de Sant Pericu, un espectacle amb exhibicions de música, dansa, teatre o màgia, que es barregen amb un toc d'humor i actuacions un pèl esbojarrades. Les varietées es poden tornar a veure aquest dilluns i dimarts als jardins de la casa Rull.
càsting

Enguany s'ha produït un fet destacat, i és que Sant Pericu es jubila, i s'ha organitzat un càsting per escollir el seu successor. Hi ha hagut candidats de tot tipus, inclús candidates i "autèntics" pericus. I és que d'humor no n'hi falta! Com ens explica el president del Bravium Teatre, Ferran Figuerola, "les varietées de Sant Pericu van néixer en plan broma, com una prèvia, i aprofitant tots els col·lectius que han passat aquesta temporada pel Bravium".

Durant tres dies, actuacions musicals, espectacles de màgia o escenes teatrals omplen l'escenari dels jardins de la casa Rull. Sense oblidar el servei de bar i l'ajuda excepcional dels cambrers i cambreres. Aquesta combinació ha estat un èxit des dels orígens, i el nombrós públic hi ha d'anar amb antel·lació si vol aconseguir un bon lloc. 

Tot i així, des de l'organització es descarta canviar-ho d'ubicació o allargar els dies de representació.

Notícies relacionades