Back to top

Les vendes nadalenques van a bon ritme

Les vendes van a bon ritme i sembla que hi ha una mica més d'alegria que l'any passat. Almenys aquesta és la percepció que tenen els botiguers del Tomb de Reus que, tot i que encara és aviat per fer balanç, creuen que els nivells de venda poden superar tímidament els d'anys anteriors.
guanadors A reus x2

Aquests darrers dies les vendes s'han incrementat i els comerciants s'aventuren a augurar una campanya similar o una mica millor que la dels darrers anys. També afirmen que el volum més gran de vendes es concentra els dies previs a les dates assenyalades, és a dir, els abans de Nadal i els dies abans de Reis. El vicepresident del Tomb de Reus, Joan Anton Montaña, explica que "de fet les vendes de Nadal s'estan especialitzant molt. Hi ha una sèrie d'articles que surten molt per Nadal, i hi ha una sèrie d'articles que, òbviament, per Nadal tenen un moviment menys accentuat. Sí que hi ha molt de moviment pel carrer, sí que es veuen més bosses, potser, que altres anys... sí que és veritat que hi ha una mica més d'alegria".  

Aquestes valoracions s'han fet durant l'entrega de premis dels guanyadors del primer sorteig de la campanya "A Reus x2, impulsada pel Tomb de Reus, Unió de Botiguers i El Pallol.

Dos sortejos més complementaran la campanya, que s'allargarà fins el proper 4 de gener.

Paraules clau:

Notícies relacionades