Back to top

Les XII Hores de Minibàsquet de La Salle no tenen rival

Tot i canviar les dates en què s'ha celebrat, el Torneig Ramon Bosch ha comptat amb la participació de més de vuit-cents nens i nenes.
Imatge de les XII Hores de Minibàsquet de La Salle Torneig Ramon Bosch

Ja fa gairebé quaranta anys que al pont de l'1 de maig desenes de clubs visiten les instal·lacions de La Salle Reus. Acudeixen a la capital del Baix Camp per participar en un dels tornejos de referència al nostre territori: les XII Hores de Minibàsquet d'aquest centre escolar. El Torneig Ramon Bosch roman en les agendes de moltes entitats catalanes i també espanyoles que ofereixen la pràctica del bàsquet. Any rere any, l'han convertit en un esdeveniment de referència a tota la nació.

La demanda creixent d'inscripcions obre des de fa uns anys la a més seus, com són el Club Natació Reus Ploms i el Pavelló Olímpic. Enguany, el torneig ha canviat de dates i s'ha instaurat just a l'inici de la Setmana Santa. Tot i l'àmplia competència que s'ofereix aquests dies al territori en esdeveniments d'aquestes característiques, moure les XII Hores al calendari no ha estat un impediment.

Un dels secrets d'aquest torneig és també el preu, assequible per a tothom, i l'oportunitat de què els més menuts s'enfrontin a rivals de pes com són el Club Bàsquet Cornellà, el Jac Sants o el Manyanet Les Corts.

Ara mateix La Salle compta amb 400 esportistes que militen en totes les categories possibles.