Back to top

L'escalada 'indoor' es desconfina a 'Monobloc'

L'empresa especialitzada en rocòdroms interiors utilitza magnesi líquid en lloc de la pols convencional per prevenir el contagi del coronavirus dins les seves instal•lacions.
Imatge de l'interior de 'Monobloc'

Empreses, instal·lacions municipals, comerços, restaurants... Tots ideen de quina manera poden garantir la seguretat dels seus clients davant la pandèmia del coronavirus.

A Monobloc, empresa de Reus especialitzada en escalada indoor, ja es troben a ple rendiment tot i la limitació al 50% de l'aforament.

Abans de la reobertura, van netejar totes les peces i han decidit canviar el magnesi de pols pel magnesi líquid i així evitar la volatilitat de les partícules. D'aquesta manera la substància que inicialment s'utilitzava únicament per evitar les relliscades inesperades, ara també desinfecta.

Per regular l'entrada de clients, Monobloc utilitza una aplicació anomenada TopLogger que permet, no solament reservar cita, sinó que fa un seguiment personalitzat a l'esportista del seu progrés.

Imatge de l'interior de les instal·lacions de 'Monobloc'
Imatge de l'interior de les instal·lacions de 'Monobloc'

Lleure prop de casa

Monobloc és referència de l'escalada indoor a l'estat però també ofereix classes dirigides, batejos en roca, iniciació per a nens i nenes i ioga.

L'empresa es troba a l'expectativa de les previsions estivals, les quals podrien ser positives en el cas que els ciutadans busquin emocions fortes de proximitat.

Paraules clau:

Notícies relacionades