Back to top

L’escola Joan Ardèvol, a punt per convertir-se en centre institut

A partir del curs vinent, l’escola Joan Ardèvol de Cambrils iniciarà la transició a centre institut. Es tracta d’un canvi que bé propiciat pel lideratge educatiu del col•legi, així com també els canvis de padró que s’auguren amb el padró de 2006. Hem parlat tant amb la direcció de l’escola com amb serveis territorials sobre aquesta qüestió.
ardevol

En quatre anys, l’escola Joan Ardèvol comptarà amb la possibilitat d’oferir els cursos d’ESO. De moment, el curs 2020-2021 començarà aquesta transició, que arriba amb la voluntat de proporcionar una continuïtat pedagògica al centre cambrilenc. La proposta també arriba amb la mirada posada en el padró de població, que apunta a un augment d’alumnes. 

D’altra banda, el padró també indica que en un futur a més llarg termini, les ratios es podrien veure modificades. Des del departament d’Educació, la possibilitat de convertir aquesta escola en un centre institut pot fer que alhora, es puguin esponjar les classes, una reivindicació que porta anys sobre la taula. La proposta també compta amb el vistiplau del consistori cambrilenc, el qual també treballa de forma conjunta tant amb el centre com amb el departament de serveis territorials.

canalreus a telegram

Paraules clau: