Back to top

L'Escola Oberta de Salut Dr. Frias estrena pàgina web

L'Escola Oberta de Salut Doctor Frias posa a disposició de la ciutadania una nova pàgina web per recollir propostes i informar dels propers esdeveniments. Aquest 2019, l'Escola augmentarà el nombre d'activitats i també expandirà el seu radi de difusió, fent activitats a espais no relacionats amb la salut.
Nova programació

Gairebé sis mesos després d'haver-se posat en marxa, l'Escola Oberta de Salut Dr. Frias expandeix la seva difusió i estrena pàgina web pròpia. La nova eina de comunicació permetrà apropar la salut a la ciutadania, posant en coneixement les properes activitats i creant un espai obert a noves propostes.

Per aquest 2019, l'Escola té programades una vintena d'activitats. D'entre aquestes, la regidoria de Salut destaca totes aquelles relacionades amb el jovent i la igualtat de gènere, de la mateixa manera que també volen fomentar la pràctica de l'esport i els hàbits saludables. Juntament amb l'augment d'activitats, l'Escola Oberta de Salut també s'obre a nous espais que no estan estrictament vinculats en l'àmbit de la salut.  

"És a dir, no ho trobarem en un hospital o en un centre d'atenció primària sinó en llocs que també pel fet de ser actius en salut, també podem parlar del tema. Per exemple, una biblioteca, un centre cívic o fins i tot un local d'oci nocturn", explica la regidora de Salut de Reus, Noemí Llauradó.

Des que es va iniciar el projecte, al setembre de 2018, més de 500 persones han assistit a les 17 activitats organitzades. Unes xifres positives que es volen incrementar de cara a la nova edició.