Back to top

L'escola Pompeu Fabra i l'Eduard Toda s'emporten els premis doctor Frías

Amb motiu del dia universal dels drets dels infants, jornada commemorada ahir 20 de novembre, la Fundació Privada Reddis ha organitzat una xerrada relacionada amb un projecte a Moçambic. L'objectiu d'aquesta iniciativa és apostar per la qualitat de vida dels nens i nenes d'una illa d'aquest país, L'acte va servir també per fer entrega dels premis Any doctor Frías.
reddis

La Maria Eugènia Vilella és una doctora en Nutrició a la URV que ara fa set anys, va iniciar un projecte a una illa de Moçambic amb la intenció de millorar la qualitat de vida dels infants que hi vivien, així com també de les seves famílies. Aquest ha estat el tema principal de la xerrada que ha protagonitzat a la Fundació Privada Reddis, on ha parlat sobre com ha aplicat algunes de les teories del doctor Alexandre Frías.

L'acte també va servir per fer entrega dels premis doctor Alexandre Frías, que han recaigut en les escoles Pompeu Fabra, la classe de tercer i la de quart, i la de l'Eduard Toda. Pel que fa a les categories de secundària i batxillerat, els premis han quedat deserts per falta de treballs presentats.