Back to top

L’Escola Puigcerver produeix màscares amb impressora 3D

El centre escolar, tancat des del 13 de març, fabrica material de protecció per fer front a l'emergència sanitària.
Impresora 3D de l'Escola Puigcerver de Reus que fabrica mnascàres de protecció sanuitàries per fer front al coronavirus

L'Escola Puigcerver, com la resta de centres educatius de Catalunya, està tancada de manera preventiva des del passat divendres 13 de març i totes les activitats que s’hi feien han quedat ajornades fins a nou avís.

Però el centre no ha volgut quedar allunyat de l’emergència sanitària que viu el país i ha optat per buscar alternatives i col·laborar per erradicar aquesta situació produïda pel coronavirus.

L'escola disposa, des de fa uns anys, d’una impressora 3D destinada a l’aprenentatge de conceptes tecnològics i informàtics als cursos superiors de l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i el Batxillerat.  El centre s’ha posat en contacte amb un grup de suport voluntari per fer-los arribar material i, des d’aquest dilluns, el centre està produint màscares de protecció contra esquitxades amb la impressora i material ofimàtic.

Imatge d'una de les mascàres de protecció fabricades amb impressores 3D

L'escola pot produir 5 màscares al dia

El personal del centre segueix les instruccions que el grup de suport, 3D Activistes Tarragona, els ha proporcionat per crear material amb la impressora 3D, i calcula que pot produir fins a 5 màscares de protecció sanitària al dia. Aquestes màscares, gràcies a 3D Activistes, son distribuïdes, juntament amb altres estris, a diferents hospitals del Camp de Tarragona,que en aquests moments necessiten material per fer front a l’emergència sanitària del coronavirus.

canalreus a telegram

Notícies relacionades