Back to top

L'espectacle "Chef Nature" combina a la perfecció art i gastronomia

Expressivitat i gestualitat són els principals ingredients de "Chef Nature", un espectacle que s'emmarca en la 4a. Biennal d'Art Gastronòmic de Cambrils, i que ha tingut lloc aquest diumenge a la zona arqueològica Vil•la Romana de la Llosa de Cambrils.

En marxa la 4a. Biennal d'Art Gastronòmic de Cambrils

El muntatge teatral "Chef Nature" s'ha programat en el marc de la 4a. Biennal d'Art Gastronòmic de Cambrils, un certamen inspirat en la unió de l'art i la gastronomia que premia la millor obra, de qualsevol disciplina artística, d'entre les participants. Enguany se n'han presentat 34 i el jurat n'ha preseleccionat 16 que s'exposaran al públic.
El lliurement de premis està previst pel 29 de novembre i fins el mes de març s'aniran realitzan activitats relacionades amb la biennal, unes activitats que encara no estan tancades perquè la situació de pandèmia d'enguany obliga a anar-les programant de mica en mica, en funció de la normativa i les restriccions anticovid.

Un espectacle que deixa un bon regust de boca

Un centenar de persones han gaudit de l'espectacle "Chef Nature", una comèdia que passa en un restaurant a l'aire lliure amb hortet. Els responsables de l'establiment intenten que els clients es relaxin i desconnectin de l'estrés, telèfons i tauletes, i reconnectin amb la natura. Però no és tan fàcil. Mitjançant la música, la gestualitat i l'ús imaginatiu de materials diversos, els intèrprets sorprenen el públic amb un espectacle amb molt de ritme pensat per a totes les edats.

Paraules clau:

Notícies relacionades