Back to top

L'espectacle 'Gran Escola Musical' arriba al Teatre Bartrina

L'Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis ha representat per primera vegada un musical de gran format. El Teatre Bartrina va ser ahir l'escenari de la "Gran Escola Musical", un espectacle que es va representar a les sis de la tarda i a dos quarts de nou del vespre. Un projecte en el que s'han combinat especialitats com el break, el hip hop o la dansa jazz.
Gran Escola Musical

Assajos de veu, estiraments, practicar moviments, concentració en grup i molts nervis. Aquest era l'ambient que es respirava ahir a la tarda al Teatre Bartrina de Reus, on els alumnes de comèdia musical de l'Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis van presentar el musical 'Gran Escola Musical'. Un projecte que també ha implicat diverses modalitats de dansa i per això, han tingut l'ajuda d'altres alumnes i professors de l'escola.

La directora del centre, Maria Pilar Sanz, valorava aquest canvi, ja que 'sempre havíem fet festival de final de curs i havíem agafat fragments de diferents musicals adaptats als nens i nenes. Enguany, aprofitant que són els setanta anys de l'escola, hem estat una mica atrevits i hem pensat de fer un musical complet adaptat, també, als nostres alumnes'.

'Gran Escola Musical' és una adaptació de la coneguda pel·lícula, High School Musical, una història d'adolescents en un institut que decideixen unir forces per participar en el musical de l'escola.

En aquesta adaptació, els alumnes també han recreat personatges tan icònics Sharpay, que interpreta Abril Ventura en el primer passi. Explica que el seu personatge 'és la diva, a qui tots els nois miren. Ella sempre ha de ser superior a tothom, el centre d'atenció sigui com sigui, aquest és el seu principal propòsit'.

Un altre personatge és Chad Danforth, a qui dóna veu l'alumne Aaron Martos, que el descriu com 'una persona que els estudis, els deures... no vol res d'axixò. El seu somni és el bàsquet, estar amb els amics i guanyar copes. El seu somni és ser jugador i guanyar-se la vida amb aquest esport'.

Ventura també afirma que 'el musical ens ha servit per aprendre de les altres persones. Hem creat una gran família entre els actors, ha estat una experiència molt bonica'.

Paraules clau: