Back to top

A l'espera d'una nova data per les oposicions de Secundària

El sindicat Intersindical-CSC considera que la data més òptima seria el juny del 2021, coincidint amb les oposicions de Primària.
profes

El Departament d’Educació ha acceptat la moratòria que demanaven diversos sindicats respecte a la celebració de les oposicions de professors de secundària, davant la crisi sanitària.

Es tractava d’uns exàmens que havien de començar el 12 de juny i que oferien fins a 5.000 places, a tot Catalunya, i d’especialitats molt diverses. El sindicat Intersindical-CSC havia demanat aquest ajornament i, ara, reivindica l’excepcionalitat d’aquesta convocatòria. Asseguren que feia més de 5 anys que no es creava l’accés a unes places d’aquestes característiques. 

Pendents d'una nova data

A tot Catalunya s’havien presentat 15.000 aspirants a les primeres proves de català i castellà. En clau territorial hi ha centenars de persones a l’espera d’aquesta convocatòria. Des de l’Intersindical-CSC consideren que la data més òptima per dur a terme les oposicions seria el juny del 2021.

El Departament de la Generalitat té previst presentar una proposta de calendari d’aquests exàmens, en els pròxims dies, possiblement, aquest mateix dimecres. 

canalreus a telegram

Notícies relacionades