Back to top

A l'espera de les urnes

Centenars de persones han passat la nit als 13 col•legis electorals de Reus sense incidents. El to festiu i reivindicatiu s'ha mantingut durant tota la nit. L'escoles que han acollit més han estat el Teresa Miquel, el Prat de la Riba, General Prim, l'IES Baix Camp i Salvador Vilaseca, el Joan Rebull, el Rubió i Ors i el Pompeu Fabra.
Imatge

A les portes dels col·legis electorals cada vegada està arribant més gent disposada a fer un mur de contenció per evitar que els Mossos d'Esquadra, en primera instància, precintin els espais electorals.

Al Pavelló Olímpic, situat al barri Fortuny, acaba d'arribar un carregament de coques de recapte, aigües i sucs per esmorzar.

Al Teresa Miquel hi han passat la nit a la porta i una quinzena més l'han passat a dins. Altres col·legis on també hi ha dormit la gent a dins han estat el Teresa Miquel Baix Camp, Prat de la Riba, Salvador Vila-seca, Rubio i Ors, Joan Rebull, Misericòrdia i Prim.

Pel que fa al Teresa Miquel i el Prat de la Riba han ocupat l'escola una quinzena de persones i a hores d'ara es concentren a les seves portes una trenta de persones. Al centre escolar del Pompeu Fabra també hi han dormit una trenta de persones i segons han explicat hi ha sospites que durant la jornada hi havien policies infiltrats. Els Mossos d'Esquadra han aixecat acta de les activitats que s'hi estaven realitzant gairebé a les tres de la matinada.

 

El Pavelló Municipal, el Ciutat de Reus i el Rosa Sensat oberts de matinada

Els col·legis situats a l'extraradi de la ciutat, el Pavelló Municipal i els col·legis Ciutat de Reus i Rosa Sensat, s'hi ha començat a concentrar gent a partir de les 5 del matí.

 

 

Notícies relacionades