Back to top

A l'espera de nous reforços roig-i-negres

El CF Reus haurà de fer, com a mínim, 9 fixatges per completar la plantilla de la temporada que ve. El club roig-i-negre no ha anunciat cap renovació més i aquest passat divendres 30 de juny s'han exhaurit els contractes de diversos jugadors de l'equip.
fixatges reus

El 30 de juny van finalitzar els contractes dels jugadors del CF Reus que tenien la seva continuïtat lligada per tant sols una temporada. L'entitat roig-i-negra no ha anunciat cap renovació més i per tant un bon gruix de jugadors han acabat la seva vinculació amb el club. En total són 9 els futbolistes que han acabat contracte amb el CF Reus. Cinc d'ells ja tenen el seu futur definit. Ramon Folch al Real Oviedo, Alberto Benito i Ángel Martínez al Zaragoza, Albístegui al Mirandés i López Garai com a tècnic roig-i-negre.

Per la seva banda, la secretaria tècnica no ha renovat a Chrisantus, Codina, Marcos Tébar i Melli. Els dos últims podrien tornar al CF Reus si la direcció esportiva ho considera oportú. Ara per ara, els futbolistes tenen total llibertat per negociar el seu futur amb altres equips. L'entitat roig-i-negra també haurà d'ocupar les places que han deixat homes com Babic o Jorge Díaz, que jugaven a la capital del Baix Camp com a cedits. 

En tot cas, el CF Reus haurà de reforçar-se, com a mínim amb 9 jugadors. Un porter, tres defenses, 3 migcampistes i 2 davanters. També caldrà veure quin paper tindran els jugadors del filial.  Ara per ara, han sorgit molts noms en aquests darrers dies i de ben segur que durant tot l'estiu en sortiran molt més. Malgrat això, la secretaria tècnica es partidària de ser pacient i esperar a bones oportunitats. Mentrestant, els jugadors roig-i-negres aprofiten els últimes dies de vacances ja que la pretemporada donarà el tret de sortida d'aquí una setmana exacta, el proper dilluns 10 de juliol.