Back to top

L'esport base del bàsquet estatal es cita a Reus

ADRIÀ MORTE

80 equips i gairebé 850 esportistes han participat aquest cap de setmana en les 12 hores de minibàsquet de La Salle Reus. Aquest torneig té com a objectiu promocionar l'esport base d'arreu del país i reforçar els lligams entre les federacions i els conjunts d'arreu de l'estat.

3 pavellons diferents i gairebé 10 partits simultanis. D'aquesta manera s'ha desenvolupat la trenta-cinquena edició de les dotze hores de minibàsquet La Salle Reus 'Torneig Germà Ramon Bosch'. Una competició esportiva amb l'objectiu de promocionar l'esport base tant en nivell a català com en l'estatal. En el torneig han participat ni més ni menys que 80 equips d'arreu de l'estat.

Aquest torneig és un referent en la seva categoria i enguany ha comptat amb una participació rècord, gairebé 850 esportistes de les categories prebenjamí fins aleví. Segons la organització, al voltant d'un miler d'acompanyants han presenciat aquesta competició. Un públic repartit entre el Pavelló de La Salle Reus, el Pavelló Joan Sirolla dels Ploms i el Pavelló Olímpic Municipal.