Back to top

L'esport, protagonista al Baix Camp també per Nadal

La comarca ofereix múltiples activitats esportives al llarg de les festes nadalenques, algunes de ben curioses.
Imatge de la Cursa Sant Silvestre de Reus 2018

El Baix Camp brinda als seus habitants la possibilitat de realitzar un grapat d'activitats esportives peculiars al llarg de les vacances de Nadal. En veiem alguns exemples:

Per Sant Esteve, crema els torrons

Imatge del Club Tennis Reus Monterols el dia 26 de desembre
Imatge del Club Tennis Reus Monterols el dia 26 de desembre

Visitar el Club Tennis Reus Monterols el dia de Sant Esteve és ja tota una tradició per a molts reusencs i reusenques. El gimnàs de l'entitat obres les seves portes el dia 26 de desembre per afavorir la crema de torrons dels àpats nadalencs. S'hi duen a terme activitats com una sortida en BTT, una sortida de running o classes de cycling a sobre de la bicicleta estàtica.

Una cursa de Nassos

El dia 28 de desembre, a Mont-roig del Camp se celebra la vuitena edició de La Cursa dels Nassos, una competició mixta que ofereix la possibilitat de córrer amb família, o bé la Cursa dels Nassets, que permet als més petits de casa, lluir-se sense els pares.

La Cursa Sant Silvestre de Reus

Imatge de la Cursa Sant Silvestre de Reus 2018
Imatge de la Cursa Sant Silvestre de Reus 2018

El dia 31 de desembre, a les 17.15 h, l'avinguda Sant Jordi de Reus serà l'escenari de l'activitat estrella del Nadal ganxet, la Cursa de Sant Silvestre 2019, que enguany compta en superar els 2.000 participants. Una competició de 5 km on també poden córrer els més petits de la mà de la Sant Silvestre Kids.

L'últim bany de l'any es fa a Cambrils

I pels més agosarats, Cambrils celebra el Bany de Sant Silvestre, a la Platja del Cavet. Tothom qui ho vulgui pot unir-se als nedadors del Club Natació Cambrils a fer l'última capbussada de l'any, això sí, sense neoprè.

El Reus més freak

L'acte més curiós de les vacances el trobem a La Palma, on Joventut de Reus organitza una exhibició i entrenament obert de Quidditch i Jugger. L'esport per excel·lència de la saga Harry Potter permetrà als fans pujar sobre les escombres i intentar atrapar la pilota daurada, alhora que es podrà fer un tast de l'esport de contacte més freak del moment.

canalreus a telegram