Back to top

L'esport torna a donar el tret de sortida

Un dels sectors més afectats per les restriccions per frenar els contagis per la COVID-19 és l'esportiu. Els equipaments poden tornar a obrir des del passat dilluns, el que suposa un alleugeriment pels clubs i una alegria pels usuaris.

El món de l'esport torna a estar en marxa. Després d'estar tancats durant les darreres setmanes, els clubs i equipaments esportius tornen a estar en funcionament des d'aquest dilluns. En espais tancats poden obrir en un 30% d'aforament, mentre que en zones obertes, s'amplia fins al 50%. Els clubs consideren que aquestes limitacions són no són suficients per donar cobertura a tots els socis.

Aquest ha estat el segon tancament que han patit les entitats esportives, després del confinament que va començar el passat mes de març. Esperen i desitgen que no hagin de tornar a tancar més.

ploms

En ambdós casos estan afectats per les dues limitacions d'aforament, perquè compten amb espais a l'aire lliure i sales tancades. A més a més, també agraeixen que el soci s'hagi mantingut fidel a les entitats.

I els gimnasos sense espais exteriors, què?

Els que es veuen més afectats per les noves limitacions d'aforament són els gimnasos que no tenen espais exteriors. Si tot va bé, d'aquí a quinze dies amb el canvi de tram de la desescalada, aquests centres ja podran obrir amb un 50% d'aforament, un canvi que donarà aire als gimnasos per seguir endavant.

gimnàs

Esperen no haver de tornar a tancar, defensen que l'exercici físic és necessari i que el sector de l'esport és de primera necessitat. Confien que la gent a poc a poc vagin retornant als centres esportius i recuperi la confiança per anar a fer exercici, malgrat les restriccions actuals.

Paraules clau:

Notícies relacionades