Back to top

L'Estadi Municipal duplica la xifra d'espectadors a la Segona Divisió

El furor roig-i-negre aquesta temporada s'ha viscut a flor de pell per molts reusencs i reusenques. L'Estadi Municipal duplica els espectadors en el primer any del club a la Divisió de Plata.
Els aficionats fent cua per aconseguir entrades

L'Estadi Municipal s'ha vestit de gala aquesta temporada per acollir el debut del Reus a la Segona Divisió i els aficionats roig-i-negres no han fallat en la cita d'animar a l'equip de la ciutat. Si el club ha fet història aquest any, també ho han fet els seus espectadors amb les xifres més altes mai enregistrades.

De mitjana, 3.771 persones han passat pel camp aquest any. La xifra més alta de localitats ocupades ha estat la del Reus - Nàstic on van visitar el Municipal un total de 4.192 persones, gairebé ple, ja que recordem que l'Estadi té un aforament màxim de 4.200 espectadors. Per contra, el CF Reus - Elx CF va ser el partit menys vist amb un total de 2.051 aficionats.


Les xifres parlen per si soles dels 1.500 i escaig seients ocupats les passades temporades a superar en tots els partits de la segona volta els 3.000. La passió in-crescendo que generen els jugadors roig-i-negres va com l'anell al dit als requeriments de La Liga d'ampliar l'estadi fins a les 6.000 localitats. Una obra que resta a l'espera que Club de Futbol Reus Deportiu aconsegueixi la licitació de l'estadi.

"Si tot això anés bé i la nostra oferta fos l'escollida, en algun moment de l'estiu prendrem decisions", assegura Joan Oliver, màxim accionista del Club de Futbol Reus Deportiu.

A més a més el compromís legal obliga al club a fer altres reformes com la construcció de quatre vestidors més, un tancat de totes les instal·lacions i disposar de control policial. Mesures que sumarien un cost de 3 milions d'euros.