Back to top

L'estiu dels Ploms, un nou ventall d'esports

El Club Natació Reus Ploms realitza, un any més, les estades esportives i el casal d'estiu que combina la tecnificació i el multiesport. Els nens del campus gaudeixen de diverses activitats lúdiques al mateix temps que aprenen noves modalitats esportives.
Campus de pàdel-tennis al Club Natació Reus Ploms

Durant les vacances d'estiu, els casals es converteixen en el lloc preferit dels més menuts de la casa. Espai on es relacionen amb altres nens i nenes de la seva edat i gaudeixen de diferents activitats. Per això, el Club Natació Reus Ploms ha aprofitat les seves instal·lacions, un any més, per realitzar les estades esportives i el casal d'estiu.

Els nens i nenes d'aquest campus gaudeixen i aprenen els diferents esports que ofereix el club com el bàsquet, l'atletisme, la gimnàstica rítimica, la natació o la zumba, entre d'altres. Els participants del campus tenen clar quin és el seu esport preferit.

Un dels participants del casal, Roger Naia, comenta que el que li agrada més és el futbol perquè li agrada córrer i "es necessita molta tàctica".

A banda de formar-se en les diferents modalitats esportives, els nens i nenes del casal s'ho passen d'allò més bé remullant-se a la piscina i jugant amb els companys.

"És molt xulo i m'agrada molt, tant els professors com el club, i estic molt bé", explica un dels participants del casal, Abel Freites.

Els participants, que tenen entre 3 i 16 anys, poden escollir entre la tecnificació o el multiesport. Fins al dia d'avui, han passat pel casal més de 300 participants i se'n preveu que n'arribin de nous durant la resta d'estiu.

"Estem tenint molta gent que ve a apuntar-se a l'última hora i després també tenim gent que repeteix perquè s'ho passa molt bé aquí al club i els hi diuen als pares que volen venir una setmana o 15 dies més per estar amb els amics", explica el gerent del Club Natació Reus Ploms, Santi Valldosera.

A banda del casal, el club també ofereix un campus d'estiu especialitzat en pàdel i tennis que durarà fins al 3 d'agost.

Paraules clau: