Back to top

L'estiu dels taxistes, en punt mort

El gremi de taxistes de Reus assegura que l'estiu ha arrencat millor del que es pensava tot i que aquest mes d'agost han sofert un estancament degut al descens de turistes a l'aeroport. Un relaxament de la feina que intenten fer front mitjançant un servei de qualitat.
Valoració estiu taxistes

Els taxistes de Reus han notat una frenada respecte l'inici d'estiu. El mes de juny i juliol ha estat prou bo i pensaven que el balanç general de la temporada seria positiu. Segons el gremi, aquesta davallada ve donada per la falta d'afluència de turistes a l'aeroport. Uns turistes que segueixen sent majoritàriament anglesos però també irlandesos. Els d'origen rus, com ja esperaven aquest any, han decrescut. Tots ells però, encara que segueixen cercant la Costa Daurada com a destí, troben en el centre de Reus un espai on fer-hi parada durant les seves vacances.

Els taxistes posen de relleu la importància de fer negoci durant la temporada d'estiu, ja que a l'hivern el volum de feina baixa a causa de la falta d'oferta d'oci a la ciutat. El gremi assegura que es consolida un model que prioritza el servei de qualitat, amb una flota de vehicles joves, i que utilitza les noves tecnologies per millorar l'experiència dels usuaris, com l'ús d'aplicacions mòbils o el pagament amb targeta de crèdit. A més a més, també ofereixen cotxes adaptats i conductors formats per atendre a persones en cadira de rodes.

Els taxistes de Reus garanteixen que el preu del servei està igualat al conjunt del país, ja que no han apujat les tarifes en els últims anys.