Back to top

A l'estiu, esports aquàtics d'aigua dolça

BERTA TREIG

No solament el mar és un bon lloc per practicar esports aquàtics aquest estiu. Ara els típics patins de mar també és poden veure en aigua dolça. Concretament al pantà de Riudecanyes on aquest estiu s'hi realitzen tot tipus d'esports aquàtics de la mà de Riudecanyes Aventura. Una associació sense ànim de lucre que pretén potenciar l'activitat turística de l'entorn i promocionar l'ús de l'embassament i el seu entorn.

Esport i aigua dolça com a antídot per la calor. El pantà de Riudecanyes s'omple aquest estiu de patinets d'aigua. Una de les múltiples ofertes que l'entitat Riudecanyes Aventura ofereix per a tots aquells que busquen practicar esports d'aigua en grup. Com ells, ara poden fer-ho en un indret on la pau i la tranquil•litat és el que preval.

L'associació va ser creada gràcies a la contribució de tots els ajuntaments de la zona a favor de dinamitzar l'activitat del territori. L'objectiu és el de potenciar l'ús de l'embassament i promoure les activitats de natura en un indret diferent a la costa. Aquesta oferta alternativa atrau un altre tipus de turisme que espera trobar al pantà un entorn sorprenent. Les activitats es duran a terme fins a finals d'estiu i s'allargaran fins al desembre, on l'horari es reduirà però se seguiran  oferint les mateixes activitats. Així que si no troben el moment a l'estiu, ara, ja no tenen excusa.