Back to top

L’estiu s’omplirà de música a la terrassa de La Fira Centre Comercial

L'esdeveniment s'anomena "La Fira Live Music, i combina concerts de diferents dj's i estils musicals. Les sessions tindran lloc a la nova terrassa de La Fira cada divendres i dissabte, de 19h a 21h

La Fira Centre Comercial posarà la nota musical a aquest estiu a través de diverses actuacions que tindran lloc cada divendres i dissabte de 19.00h a 21.00h a la seva terrassa acabada d’estrenar a la Planta Segona.

L’activitat, que neix sota el títol “La Fira Live Music”, pretén aportar estones d’oci als clients i visitants de La Fira Centre Comercial i combinarà concerts de diferents dj’s, solistes i bandes de diversos estils musicals, des del rock al jazz passant pel chill out, amb música actual o versions dels anys 70, 80 i 90.

Evil Rosebud

La Fira Live Music començarà a sonar aquest divendres 24 de juliol amb el duet Evil Rosebud que farà viatjar als assistents als anys daurats de Hollywood. El dia següent, dissabte 25 de juliol, serà el torn pel grup de country, blues i rockabilly Atomic Leopards.

Serà el primer cap de setmana musical i es donarà el tret de sortida a tres mesos plens de música, ritme i diversió ja que el cicle que proposa La Fira, Centre Comercial gestionat per Silicius, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió activa d’actius, es prolongarà fins el 19 de setembre.

La Dj Diddi amb música dels 80 i 90 o el duet The Saved Velvet també seran presents en aquest calendari musical que tindrà com a escenari la nova terrassa que s’ha obert al públic fa poc oferint als seus usuaris el màxim confort, nova il·luminació i més espais verds.

Mesures de seguretat garantides

La Fira Centre Comercial garantirà, com ho ha fet fins ara, que es compleixin en tot moment les normes de seguretat, distància social i higiene a l’espai on tindrà lloc l’activitat de La Fira Live Music així com a la resta de les seves instal·lacions.

L’objectiu principal d’aquesta proposta és posar música a l’estiu i complementar l’estona de compres dels clients de La Fira Centre Comercial amb moments d’oci i distracció.

Paraules clau:

Notícies relacionades