Back to top

L'Estol del Basilisc estrena nova casa

L'Estol del Basilisc ha estrenat nou local. L'espai està situat a l'Avinguda Mossèn Ramon Muntanyola i servirà com a lloc de reunió i per dur a terme les activitats del col·lectiu. Amb els balls dels dos basiliscs, el gran i el petit han inaugurat aquesta nova seu.
L'Estol del Basilisc estrena nova casa

Malgrat el fred i el vent, el Basilisc gran i també el petit han ballat per inaugurar el nou local social de l'entitat. L'Avinguda Mossèn Muntanyola és la ubicació d'aquest nou espai i han celebrat la seva obertura juntament amb l'actuació de Enxancarra Percussió d'Alforja i el grup Xarrups. En 3 anys l'entitat ha fet un gran salt pel que fa al nombre de socis, on ara ja formen part de l'entitat més de 120 persones. Estrenar nou local ha estat un pas molt important per l'Estol del Basilisc, donat que anteriorment no disposaven d'un espai propi per a la seva activitat.

Pere Latorre president de l'Estol del Basilisc destaca que "no teníem lloc per poder reunir-nos i trobo que ara serà una manera de fer més família, fer la família més unida i poder recollir el criteri de tots els membres de l'entitat".

El nou espai servirà per fer trobades dels membres de l'entitat així com les reunions per planificar les sortides dels seus elements festius. A l'acte d'inauguració també hi ha assistit l'alcalde Reus Carles Pellicer i Montserrat Caelles, regidora de Cultura.

Paraules clau:

Notícies relacionades