L’Europea del Reus Deportiu s’allunya

Mal resultat del Reus Deportiu davant el Liceo (4-1) a Riazor. Els de Jordi García s’enfrontaven contra els gallecs al partit d’anada dels quarts de final de la Lliga Europea. Els reusencs no han sabut aprofitar les nombroses jugades individuals.
Liceo - Reus Deportiu

El Reus Deportiu no ha aconseguit dominar el joc contra el Hockey Club Liceo. Els verds han defensat la pista amb intensitat tancant la primera part amb el 2-1 al marcador. A la segona meitat, Marc Torra ha servit diversos u contra u, però cap d’ells ha acabat dins de porteria, mentre que els locals han allunyat l’electrònic amb el 4-1 final.

La primera meitat del partit s’ha iniciat a Riazor amb un domini clar del Liceo. Els locals no han perdonat el joc tranquil del Reus Deportiu i al minut 3’, Edu Lamas ja ha tingut la primera oportunitat. La bola ha entrat dins la xarxa després d’uns segons de confusió. Càndid Ballart buscava la bola quan amb la pròpia cama l’ha entrat dins de porteria. D’aquesta manera, el Liceo ha encetat la llauna amb l’1-0.

Blava per Sergi Miras al minut 6 després de fer una falta a Joan Salvat. Raúl Marín ha servit la falta directa, però ha acabat al pal. Després del primer gol, els de Jordi García s’han despertat, igualant el joc i amb diverses jugades individuals de Marc Torra. Jugada perillosa la de Carlo Di Benedetto al minut 11’ quan ha enviat la bola al ferro de la porteria després de què el Reus la perdés en un contraatac. Benedetto ha tornat a protagonitzar una tirada perillosíssima dos minuts després, però la intervenció ràpida de l’ex del Voltregà ha estat impecable.

Álex Rodríguez ho ha intentat al minut 19 després d’una passada de Raúl Marín, però el tir ha acabat al pal. Quatre minuts abans d’entrar als vestidors, Marín ha marcat el primer gol dels roig-i-negres amb una jugada individual, un u contra u, després de deixar enrere a Carballeira. Al minut 22, Sergio Miras ha efectuat un penal a favor del Liceo que ha anat directe a dins de la porteria, posant el 2-1 al marcador.

La segona part ha començat més tranquil·la. Al minut 33’, el verd Sergio Miras ho ha intentat amb un tres contra dos que ha intercedit Salvat a uns centímetres de la porteria. La millor jugada del partit ha estat la individual de Marc Torra al minut 35’, però Xavi Malián l’ha aconseguit aturar. Càndid ha mantingut el pols de l’equip, parant diverses boles de Benendetto.

Al minut 38’ Marín ha caigut davant la porteria del Liceo i l’àrbitre ha xiulat la desena del Reus per protestar. L’ha xutat Lamas, ha volgut fer el ganxo llarg, però la bola se li ha escapat cap al fons de la pista. Al 42’, Miras ha anotat el 3 a 1 després de servir un penal. Semblava que el porter del Reus l’havia parat, però finalment la bola ha traspassat la línia de porteria. Uns segons després, Benedetto ha sumat el 4-1 a l’electrònic, deixant als roig-i-negres sense gairebé cap oportunitat de remuntar.

Àlex Rodríguez ha estat l’encarregat de tirar una falta directa, però la bola ha acabat fregant el pal. Els de Jordi García ho han seguit intentant i a 3 minuts del final, Torra ha tingut una oportunitat d’or que ha acabat al pal de la porteria del Liceo.

El de dissabte ha estat el primer dels tres enfrontaments de les properes setmanes entre el Reus i el Liceo. Caldrà remuntar el 4-1 a casa, serà el pròxim dissabte 7 de març a les 20:45h al palau d’esports del Reus Deportiu. Una oportunitat que no poden deixar escapar els roig-i-negres si volen passar a semifinals i aconseguir la copa europea.