Back to top

L'exequip de waterpolo del Ploms no vol marxar de Reus

La plantilla assegura que la seva voluntat ara és treballar per un futur que esperen que no els obligui a marxar de la ciutat.
Imatge del ja exequip de waterpolo del CN Reus Ploms

El ja exequip de waterpolo dels Ploms vol passar pàgina del malson i començar de nou. Després de l'expulsió de la secció de les instal·lacions plomistes per part de la junta directiva, la plantilla té clar que vol continuar amb el projecte dins de la ciutat. Treballaran durant els mesos d'estiu per trobar un lloc on ubicar-se i seguir amb el propòsit de crear una base sòlida que garanteixi el futur del waterpolo reusenc.

El conjunt titlla de desorbitada la decisió de la directiva albinegra, defensant que el club no va garantir els serveis ni òptims ni acceptables per la pràctica de la disciplina. Lamenten el comiat també de l'ànima del waterpolo plomista, l'Oscar Baella, qui va ser l'impulsor de l'escola.

Per últim, l'equip agraeix públicament al Club Natació Tàrraco la cessió gratuïta de les seves instal·lacions durant el període en què la piscina de l'Avinguda Marià Fortuny va estar impracticable.