Back to top

L'Expo-Profit omple la Plaça del Prim

Durant tot el matí de dilluns de carnaval les colles despleguen les seves habilitats culinàries en una activitat típica i exclusiva de la ciutat. Un dels actes més concorreguts que serveix per finançar part de les despeses d'aquests dies.
exproproift

Des de les 09.00 h centenars de persones es mobilitzen un cop més per dinamitzar el dilluns de carnaval a Reus.

Tots ells són integrants de les diverses colles que, de forma ordenada i caòtica a la vegada, alimenten els estómacs més exigents. L'Expo-Profit és una d'aquelles petites meravelles del caranval de Reus. L'olor de fum, el greix i les calories d'algunes de les propostes contrasten amb els somriures, l'alegria i sobretot la companyonia. 

exproprofit

Un menú per a tots els gustos

k

Des del típic arròs negre a la clotxa, passant per franckfurts o creps dolces. Les colles repeteixen els clàssics de cada any a l'espera d'acontentar els milers de persones que durant tot el dilluns al matí desfilen per la plaça del Prim de la mateixa manera que elles ho han fet dissabte i diumenge. L'anomenada Fira Catalana de la Consumició s'erigeix, un any més, en una de les propostes carnavaleres més atractives del calendari. 

Els millors moments del Carnaval de Reus

Paraules clau:

Notícies relacionades