Back to top

'L'haurien hagut d'intervenir abans'

Després d'anunciar la intervenció de la Residència Les Vinyes de Falset per part de la Generalitat, alguns vilatans consideren que és una decisió que s'hauria d'haver pres amb anterioritat.

La capital del Priorat va ser notícia ahir amb la intervenció de la residència de les Vinyes, una decisió presa per part de la Generalitat per fer front al brot actiu de coronavirus. Les últimes dades oficials apunten a 16 víctimes mortals, però els familiars denuncien que no s'han actualitzat en setmanes. Es tracta d'una notícia que ha corregut com la pólvora a la capital del Priorat i que ha despertat diversitat d'opinions entre la població. Des del poble, hi ha qui considera que s'hauria hagut d'intervenir setmanes enrere per evitar la situació a la qual s'ha arribat.

D'altra banda, fa setmanes que els agents cívics fan tasques de conscienciació i sensibilització envers la pandèmia. Malgrat la situació, encara és necessari recordar el mantra de mascareta-mans-distància envers algunes persones.

En aquest nou context, els familiars dels usuaris de la residència es mostren esperançats amb què la nova gestió del centre geriàtric pugui millorar l'assistència sanitària. Malgrat tot, continuen preocupats perquè porten setmanes sense tenir contacte amb els éssers estimats.


kia

 

 

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades