Back to top

L'Home dels Nassos s'acomiada del 2020

Ho ha fet damunt d'un carro que ha recorregut els barris i el centre de Reus.

Sembla que tothom en tingui ganes, d'acomiadar el 2020. Un any complicat en tots els àmbits, per culpa d'una pandèmia global que no ha posat les coses gens fàcils. Des de Reus, com en moltes altres poblacions, l'últim dia de desembre correspon a l'Home dels Nassos, un personatge que només surt un cop l'any, fent gala que 'té tants nassos com dies li queden a l'any'. 
Precisament les mesures de seguretat dictaminades per la pandèmia han obligat a repensar el format en què habitualment es celebra aquest acte. Per això, enguany s'ha substituït la tradicional passejada a peu d'aquest personatge per una passejada damunt d'un carro. 
Ara bé, no ho ha fet pas sol; l'han acompanyat un parell de músics, que han ofert un acompanyament musical de petit format al llarg de tot el recorregut.

Recorregut secret

D'aquesta manera, amb un recorregut secret per evitar aglomeracions, l'Home dels Nassos ha saludat a tort i a dret a la ciutadania reusenca, tant als barris com al centre. Una manera de deixar enrere el 2020 per encetar el nou any amb esperança que en alguna mesura, pugui ser millor.

 

Fotografies: Ariadna Escoda Padilla
 

Paraules clau:

Notícies relacionades