Back to top

L'hoquei en línia també es juga al Baix Camp

L'equip Mad Monkeys fa gairebé 3 anys que formen part del CP Riudoms i és l'únic conjunt de la província que competeix en aquesta modalitat.
L'equip Mad Monkeys fa gairebé 3 anys que formen part del CP Riudoms i és l'únic conjunt de la província que competeix en aquesta modalitat.

Qui digui que l'hoquei del territori sempre es juga amb patins en paral·lel va força errat i es que la modalitat en línia cada vegada està agafant més ressò. És un esport que té moltes similituds amb l'hoquei sobre gel, pel que fa l'stik, les regles de joc i les proteccions. En tota la província de Tarragona només hi ha un equip en competició, els Mad Monkeys del Club Patí Riudoms, un conjunt que fa gairebé 3 anys que va néixer gràcies a l'inquietud del seu capità. 

Una modalitat esportiva mixta 

Des d'aquesta temporada Els Mad Monkeys participen a la competició amateur de la Barcelona OK Lliga  d'aquesta modalitat, un pas endavant que veuen com un gran aprenentatge.  Una de les característiques d'aquesta categoria de l'hoquei línia és que els equips de la competició poden ser mixtes, i malgrat ser un esport majoritàriament masculí, les noies també hi són presents.  

Mad Monkeys, equip de hoquei línia del CP Riudoms

L'equip participa en altres activitats de patinatge organitzades pel club riudomenc per donar a conèixer l'hoquei línia i el seu equip, un conjunt que està obert a tothom qui ho vulgui. 

Notícies relacionades