Back to top

L'hoquei no s'atura a Cambrils

SILVIA ANDREO

Una cinquantena de nois i noies participen a les segones jornades de tecnificació Okpatins que organitza el Cambrils club hoquei.

Tres setmanes de campus que serveixen perquè els nois segueixin practicant aquest esport i aprenguin deixant de banda la pressió de la competició, i sobretot divertint-se. Ahir van rebre la visita del jugador de l’Ok Lliga, Jordi Creus.

Ni a l’estiu aconsegueixen desconnectar de l’hoquei, per això una cinquantena de nens i nenes aprofiten aquests dies per seguir entrenant i millorant conceptes. I ho fan en les jornades de tecnificació que organitza el Cambrils club hoquei.

Al capdavant d’aquest campus està el jugador del primer equip del Cambrils Arnau Moragas, Pol Pàmies del Calafell i l’entrenador de la selecció territorial infantil i també de la base del club cambrilenc Xavi Camell.

La majoria dels participants d’aquestes jornades són del Cambrils però també venen jugadors d’altres clubs com el Reus Deportiu o el Ploms. S’organitzen per setmanes segons el nivell i a banda de l’hoquei els noies i noies gaudeixen d’altres activitats.

I una de les activitats estrella són les visites de jugadors professionals. Es el cas de Jordi Creus del Vendrell que aquest dilluns ha compartit la tarda amb ells.

Les segones jornades de tecnificació Okpatins posaran el punt i final aquest divendres després d’uns dies intensos d’activitat.