Back to top

L'hoquei patins català dona per acabada la temporada

La Federació Catalana de Patinatge ha decidit suspendre definitivament les lligues d’hoquei patins i ajornar les competicions de patinatge artístic fins al mes de setembre.
Imatge del logotip de la Federació Catalana de Patinatge

La Federació Catalana de Patinatge ha donat llum verda a la proposta del Comitè Català d'Hoquei Patins de finalitzar les lligues de la temporada 2019-2020 i d’ajornar les competicions de patinatge artístic segons un nou calendari creat pel Comitè Català de Patinatge Artístic.

Pel que fa a l’hoquei patins català, l’òrgan estableix tancar la temporada proclamant campions als equips líders de la primera volta i evitar els descensos

Al Baix Camp això afecta les fèmines del Reus Deportiu de Nacional Catalana Femenina, al CH Cambrils de Segona Catalana Masculina, al Club Natació Reus Ploms, al CP Riudoms i al Reus Deportiu B de Primera Catalana Masculina. Tots ells mantindran la categoria i cap escalarà fins a una categoria superior segons aquesta nova mesura.

partit ploms reus

En el cas del patinatge artístic, es reprogramaran totes les competicions ajornades o suspeses a partir del mes de setembre.

La Real Federación Española de Patinaje continua sense posicionar-se pel que fa a una decisió i esperarà a fer-ho quan finalitzi l’estat d’alarma.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades