Back to top

L'horta ecològica, un projecte que busca arrelar al Priorat

La comarca del Priorat, habitualment, s'ha relacionat amb el conreu de la vinya, però poc a poc sorgeixen projectes que demostren que existeixen altres tipus d'agricultura que poden arrelar. És el cas de l'horta ecològica. Ara, una empresa familiar ha iniciat un micromecenatge per trobar el finançament per impulsar un sistema més sostenible.

Arrelar l'horta ecològica al Priorat, concretament al municipi de La Figuera. Aquest és l'objectiu que s'ha marcat l'Heribert Cubells, és un dels joves agricultors que vol impulsar-la, a través de l'empresa familiar.

Per aquest motiu, ha optat per acollir-se al Projecte Dunia, per comptar amb el suport econòmic necessari que el permeti aconseguir els diners suficients per fer més sostenible el seu negoci i alhora, millorar la producció.

Avui divendres s'acaba el termini per participar i de moment, ja ha aconseguit assolir el primer dels objectius proposats. D'altra banda, aquest 20 de novembre també s'han proposat una sèrie de xerrades en línia per donar a conèixer les seves iniciatives. La cita virtual començarà a les 18.30h.

El projecte de micromecenatge està pensat especialment per a persones que es dediquen a l'agricultura sostenible. Projecte Dunia és el paraigües que engloba aquest tipus d'iniciatives. Ara mateix existeixen quatre projectes en marxa en busca de diners que permetin millorar diversos projectes d'agricultura sostenible. Més enllà de La Figuera, Altamúrcia i Mataró també compten amb iniciatives que busquen el suport econòmic necessari per seguir endavant amb aquestes propostes.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades