Back to top

L'Hospital Sant Joan de Reus pagarà els 2.3 milions de les DPO del 2016

L'Hospital Sant Joan de Reus ha confirmat que abonarà als seus treballadors la totalitat de les DPO corresponents al passat 2016, una xifra que arriba als 2.3 milions d'euros. El centre sanitari ho ha comunicat al Comitè d'Empresa després de renunciar a recórrer la sentència presentada al mes d'abril, que reconeixia el dret dels treballadors a cobrar els complements per productivitat.
El centre sanitari farà efectiu el pagament, tot i que encara se'n desconeix la data

L'Hospital Sant Joan de Reus abonarà la totalitat de les retribucions variables per objectius corresponents al 2016 als seus treballadors. Segons ha avançat el Diari Més, el centre sanitari ho ha comunicat al Comitè d'Empresa, després de renunciar a recórrer la sentència emesa a mitjans d'abril en què es reconeixia el dret de la plantilla a cobrar aquests complements, una xifra que ascendeix a 2.3 milions d'euros.

Aquesta és una situació que a priori en un futur no es repetirà, degut als canvis en el nou conveni laboral 2017-2019, que detalla que en cas de dèficit ja no es procedirà al pagament de les DPO. El centre ha reconegut que abonarà el 100% de l'import als treballadors, tot i que a hores d'ara, encara es desconeix quan es farà efectiu l'abonament. Tot i això, la plantilla encara segueix a l'espera de la decisió sobre el pagament del 50% de les DPO corresponents al 2015.

Notícies relacionades