Back to top

L'Hospital Sant Joan de Reus presenta l'exposició "10 anys de tesis doctorals"

La rambla de l'Hospital acollirà durant un mes l'exposició, que compta amb plafons informatius sobre les tesis llegides al centre des que es va inaugurar ara fa deu anys.

En el marc de la celebració dels 10 anys de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, la seva coneguda rambla acollirà durant un mes una mostra amb panells informatius de les més de 40 tesis doctorals que s'han llegit al nou hospital.

La mostra, anomenada "10 anys de tesis doctorals" pretén ser un exemple de la vocació docent, investigadora i universitària que sempre ha acompanyat l'Hospital i vol mostrar a la ciutadania la importància de la recerca en l'àmbit de la salut. De fet, Lluís Masana, director de recerca de l'Hospital Sant Joan de Reus i un dels professionals que més tesis ha dirigit, explica que "la recerca ha d'estar orientada a donar un servei a la població i la seva finalitat és invertir de cara a la millora de la salut global de la població".

L'exposició compta amb una breu explicació de la temàtica de cada tesi i el seu posterior impacte en la societat. També hi ha a disposició dels espectadors un codi QR que portarà directament a la tesi original. Durant aquest any de celebració, cada 19 de mes l'Hospital presentarà una nova activitat.

Paraules clau:

Notícies relacionades