Back to top

L'Hospitalet homenatja Leo Brouwer

Leo Brower és l'invitat d'honor de la tercera edició del III Festival Internacional de Guitarres de l'Hospitalet de l'Infant. Aquest any, l'esdeveniment ha optat per apostar pels joves músics augmentant el nivell de dificultat de les peces interpretades.
Orquestra de guitarres "Tricastin" dirigida per Leo Brouwer

Aquest matí s'ha presentat el cartell del III Festival Internacional de Guitarres de l'Hospitalet de l'Infant, un esdeveniment que tindrà una durada de quatre dies, entre els quals s'ofereix màster classes de la mà de prestigiosos artistes, com en Hopkinson Smith; exposicions d'instruments de diferents lutiers, conferències, i finalment, el gran concert.  

El Festival se celebra aquest mateix dijous, i es mostra com a homenatge per al recorregut musical i artístic de Leo Brouwer, un cèlebre compositor, pedagog, guitarrista, i director d'orquestra; situat entre les cares més reconegudes del panorama musical del moment.  

L'estrella d'aquest festival dirigirà l'obra per duo de guitarres, i també l'orquestra de guitarres "Tricastin", formada per un conjunt de joves i talentosos alumnes que han estat seleccionats dels diferents conservatoris de Catalunya.