Back to top

L'Hospitalet de l'Infant i Miami Platja compartiran trenet turístic a l'estiu

Els consistoris d'ambdós municipis han signat, per tercer any consecutiu, el conveni de col•laboració per coordinar el servei.
Trenet turístic Mont-roig i Hospitalet de l'Infant

Els municipis de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i Mont-roig del Camp tornaran a compartir trenet turístic durant la temporada d'estiu. Així ho han donat a conèixer aquest matí els alcaldes d'ambdós municipis, Alfons Garcia i Fran Morancho.

D'aquesta manera, i per tercer any consecutiu, el trenet farà el seu recorregut per les poblacions de l'Hospitalet de l'Infant i Miami Platja durant el 22 de juny fins a l'11 de setembre, a un preu de 2 euros per als majors de 10 anys i d'1 euro per als menors de 10 anys. Per als menors de 4 anys serà gratuït.

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, com a propietari del trenet, es farà càrrec de totes les despeses que es desprendran del seu funcionament. Tanmateix, obtindrà el 100% dels ingressos corresponents a la venda dels tiquets i als anuncis de publicitat. Per la seva banda, l'Ajuntament de Mont-roig aportarà 5.500 euros en concepte de col·laboració, promoció i publicitat.