Back to top

L'humor, la música i el teatre, protagonistes de les Varietées de Sant Pericu

Un any més, els jardins de la Casa Rull s’han convertit en l’escenari de les varietées de Sant Pericu. Aquest dimarts tenia lloc la primera funció, amb una desena d’artistes que van oferir al públic tot tipus de disciplines. L’espectacle va fer les delícies de tots els assistents.

 

Falten pocs minuts perquè comenci el primer passi de les tradicionals varietées de Sant Pericu. Aquest ja és l’onzè any que es duen a terme, sota l’organització del Bravium Teatre i amb la participació d’un bon nombre d’artistes del nostre territori. Precisament hem volgut parlar amb ells perquè ens expliquin quina serà la seva aportació.

 

Un cop iniciat l’espectacle, amb uns jardins de la Casa Rull plens de gom a gom, van passant per l’escenari des de la batucada Tocats del Bolet, el grup musical Cinc Estacions, la Lourdes i el Gerard, o l’Abril. Des de primera fila Jaume Amenós, l’ànima del Bravium, segueix atentament l’espectacle, i des d’una mica més lluny un bon nombre de membres del consistori reusenc o un visitant d’excepció, l’actor Toni Albà.

 

Però tornem a l’actuació, i és que tot i que per alguns és la primera vegada que pugen a l’escenari, per d’altres ja és tota una tradició passar per les varietats.

 

Per tots aquells que ahir no hi van poder assistir, cal recordar que les varietées de Sant Pericu tornen aquest vespre i també demà, tot i que els artistes seran uns altres, oferint, així, un espectacle diferent cada dia.