Back to top

L'humor s'alia amb la fundació Rosa Maria Vivar

Els humoristes Santi Millán i Javi Sancho han portat al teatre Fortuny de Reus l'espectacle #Lo de la risa. Ho han fet de manera solidària per recaptar fons per a la fundació Rosa Maria Vivar, que recentment ha estrenat noves instal•lacions a Reus en favor dels afectats d'Alzheimer. En total s'han recaptat 7.000 euros.
espectacle d'humor en solidaritat amb l'Alzheimer

Davant un teatre Fortuny ple, el tarragoní Javi Sancho i el mediàtic Santi Millán han ofert els seus monòlegs a un públic molt entregat, que no parava de riure, i és que tal i com han expressat prèviament a l'espectacle, acompanyats dels màxims representants de la fundació Rosa Maria Viva, l'humor és la millor manera d'afrontar els problemes.

Santi Millán i Javi Sancho se solidaritzen amb l'alzheimer

Atenent la càmera de Canal Reus, els protagonistes de #Lo de la risa han explicat perquè han volgut participar en la iniciativa solidària, i afirmen que "és important implicar-se amb els problemes dels altres, tot i que en la societat actual no és gaire comú".

S'HAN RECAPTAT 7.000 EUROS

El preu de les entrades ha oscil·lat entre els 12 i els 17 euros. Des de la fundació també s'ha recordat que a través de la pàgina web www.frosamariavivar.org es poden fer donacions per sufragar les despeses del nou centre terapèutic.

Notícies relacionades