Back to top

Liceo, Lloret i Palafrugell, jutges de la lluita per la tercera plaça de l'OK Lliga

Després de la victòria del Reus a Mataró, els de Jordi Garcia no tornaran a disputar la competició domèstica fins al 17 d'abril, ja que després de l'aturada per Pasqua arribarà la primera fase de la Lliga Europea. Queden cinc jornades de lliga i els roigs-i-negres tenen un objectiu clar: la tercera posició.

Amb el Barça a 20 punts i el Liceo a 13 (quan queden una quinzena de punts en joc), el Reus ha de lluitar per la tercera plaça de l'OK Lliga. Els rivals directes dels de Jordi Garcia seran els mateixos amb qui porta competint tota la temporada: el CH Caldes i el CE Lleida Llista. Tot i faltar cinc jornades, reusencs i lleidatans jugaran sis partits, perquè encara tenen un partit pendent.

La lluita per la tercera plaça té tres pretendents, però també té tres jutges: el Deportivo Liceo, el CH Palafrugell i el CH Lloret. Corunyencs, palafrugellencs i lloretencs jugaran contra el Caldes, el Reus i el Lleida en alguna de les cinc jornades que resten per acabar l'OK Lliga.


Dels tres rivals que s'enfrontaran als aspirants a la tercera plaça, el CH Palafrugell és, a hores d'ara, el que menys objectius té en joc. Amb la permanència a tocar (se situen vuit punts per sobre del descens directe i a set del playout), els del Baix Empordà es troben en la zona tranquil·la de la classificació, això sí, amb dos partits menys. En canvi, el Deportivo Liceo s'estarà jugant el títol de l'OK Lliga amb el Barça; mentre que el CH Lloret lluitarà per evitar el descens i el playout.

En definitiva, el tram final de la competició domèstica determinarà quin dels tres equips es quedarà fora de la Lliga Europea 2021/2022, en una de les lluites per la Champions més cares dels darrers anys.

Paraules clau:

Notícies relacionades