El liderat es torna a escapar

ADRIÀ MORTE

El Club de Futbol Reus Deportiu ha punxat en la visita a la Nova Creu Alta del Sabadell. Els homes de Natxo González han encaixat un 3 a 1 i veuen com el Vila-real B, líder de la categoria, es torna a escapar a tres punts. A més, ara el conjunt del Baix Camp es situa en la tercera plaça després que el Cornellà l'hagi superat en la classificació.

Els homes de Natxo González han sortit a la Nova Creu Alta de Sabadell conscients que el Vila-Real B havia guanyat 0-1 davant del València Mestalla. El partit demanava molta concentració i qui l'ha tingut ha estat el conjunt local que aprofitat l'encert de cara porteria. Colorado amb un xut des de fora de l'àrea i just després Fran Carbia ho han intentat abans del primer gol del Sabadell. Al minut 27 Batanero ha servit una falta al vertèx de l'àrea que Manel ha pentinat de cap deixant sense opcions a Edgar Badia. El gol ha deixat noquejat al Reus i fins ben entrada la segona part no s'ha trobat còmode per reaccionar. Ha estat al 73'. La pilota ha passat de les botes de López Garai a Folch i el reusenc li ha passat a Fran Carbia que ha rebut una excel·lent passada d'Edgar Hernández  dins la cuina del Sabadell.

Allà, el menut davanter s'ha esmunyit entre els centrals i el porter per posar la punta de la bota i empatar el partit. Els reusencs han tingut 20 minuts per aconseguir la remuntada per el Sabadell ha fet valer la condició de local. Al minut 83' Alcañíz des del punt de penal ha enviat la pilota al fons de la xarxa després d'una centrada de Forniés. I en temps de descompte, el Sabadell ha aprofitat que la defensa reusenca estava despistada per marcar el tercer i definitiu gol de l'encontre. El Club de Futbol Reus Deportiu veu com el Vila-Real B, líder de la categoria, es torna a escapar a tres punts. A més, ara en la lluita per la primera plaça cal sumar el Cornellà, equip que ha desplaçat al Reus a la tercera posició.