Back to top

L'impacte econòmic d'exproReus, a l'espera de superar els 11 milions d'euros

Després de cinc dies d'exproReus, i a l'espera d'acabar de tancar les operacions de compra-venda iniciades durant la fira, es preveu que el volum de negoci generat serà similar al de l'any passat, d'onze milions i mig d'euros. Malgrat la pluja de diumenge, s'han assolit bones xifres de públic.
públic a l'exproreus

Valoració positiva de l'organització de la fira davant l'afluència de públic i l'impacte econòmic de la 48a. edició d'ExproReus, que preveu arribar als onze milions i mig d'euros. Segons el director de FiraReus, Eduard Vicente, "confiem que puguem tornar a repetir la xifra de vendes de l'any passat, que va estar al voltant dels 11'5 milions d'euros. La xifra de visitants també està força consolidada. Les nostres enquestes ens diuen que hi ha un 70% de gent que ve a l'exproReus pel fet de ser una tradició (...), però sí que tenim un 35 o un 40% del nostre públic que ve amb un objectiu de compra concret".

Si bé el sector de l'automoció és l'estrella de l'esdeveniment, la zona de restauració, el Tasting Village, ha anat guanyant adeptes. Un dels sectors que enguany ha tingut un espai propi ha estat l'immobiliari, amb mitja dotzena d'estands. Entre aquests hi ha expositors com el Jordi Prats o la Mireia Falcón, que coincideixen en afirmar que "estem molt contents amb la resposta del públic", i creuen que és un bon lloc "per mostrar-se a la gent i establir contactes".

Estands dedicats a la tecnologia, a la salut i al mobiliari i parament de la llar també han tingut el seu espai a la fira. Expositors i assistents consideren positiu que es diversifiqui l'oferta.

Una zona infantil, activitats paral·leles, i diversos tallers han complementat l'exproReus.

Notícies relacionades