Back to top

Linares, Borja Herrera i Mario Ortiz abandonen el CF Reus

No es descarta la marxa d'algun futbolista més al llarg del dia d'avui com Catena, Gus Ledes i Carbonell.
Alejandro Catena en un entrenament del CF Reus

Mario Ortiz, Borja Herrera i Miguel Linares ja no són jugadors del Club de Futbol Reus Deportiu. Els tres futbolistes s'han acollit al document en què Joan Oliver es comprometia a deixar-los lliures si no ingressaven les nòmines de desembre. L'Estadi Municipal ha despertat avui amb el comiat dels tres integrants de la plantilla que no han sucumbit a les promeses dels nous propietaris del Reus.

Els americans van aterrar ahir a la capital del Baix Camp per intentar convèncer a l'equip de què les seves intencions eren serioses. Tot i així, res ha pogut evitar la situació límit, ja que ara mateix el club roig-i-negre només disposa de 8 fitxes federatives disponibles d'integrants del primer equip. Segons especulacions dels mitjans del territori, Carbonell, Gus Ledes i Catena estarien meditant molt seriosament la seva decisió.

Russel Platt i Clifton Onolfo, en declaracions a Ràdio Reus, han confirmat els pitjors presagis: el deute que va deixar el ja antic màxim accionista és molt superior a l'anunciat anteriorment i rondaria els sis milions i mig d'euros. Segons el mitjà, els de Miami Beach ja haurien iniciat les negociacions amb el Consejo Superior de Deportes per validar una compra que ja s'ha fet efectiva davant el notari. Ara només toca esperar el veredicte del jutge disciplinari de LaLiga que fallarà sobre la situació del club en les hores vinents.

Tot i que Platt i Onolfo han assegurat als jugadors que cobrarien ben aviat, res ha pogut evitar la marxa d'Ortiz, Linares i Herrera obrint així un panorama que facilita encara més l'expulsió del Reus de la competició. Sobre el partit d'aquest diumenge, encara sense notícies, tot i que es troba en un principi suspès fins que no es dicti la sentència final. Curt Onolfo, germà d'un dels propietaris, ha visitat aquest matí l'Estadi per valorar l'estat de les instal·lacions.