Back to top

L'infantil del Reus Deportiu, setè a l'Eurockey CUP

El Club Hoquei Caldes ha eliminat als roig-i-negres als quarts de final on un gol fantasma n'ha estat el protagonista.
Imatge de l'infantil del Reus Deportiu a l'Eurockey CUP

L'equip infantil d'hoquei patins del Reus Deportiu ha quedat en setena posició a l'Eurockey Cup, una de les competicions d'hoquei base més consolidades de Catalunya. Des de l'any 2012, aquest torneig es realitza a Vilanova i la Geltrú i enguany ha proclamat al Valongo portuguès campió.

En la competició hi han participat els setze millors clubs d'Europa en categoria Sub-15. L'esdeveniment s'ha allargat quatre dies fins a les finals, que s'han jugat aquest diumenge al Pavelló de Les Casernes de Vilanova i la Geltrú.

Gol fantasma

El Reus, tot i fer un gran paper, ha quedat eliminat davant el Club Hoquei Caldes a quarts de final, condicionat per un gol fantasma en la tanda de directes. El llançament de Roger Fargas ha entrat fins a dos dits dins la porteria, però els col·legiats han decidit que la diana no era vàlida.

Els del Carrer Gaudí han tornat a perdre en el matx posterior contra el Dominicos d'A Coruña, també a la ronda de directes. Una victòria contra Paço d'Arcos per 3 a 0 els hi ha brindat finalment la setena posició.