Back to top

L'Institut de Mont-roig es queda sense el programa PTT

Els joves de l'Institut Antoni Ballester ja no podran inscriure's al programa de formació i inserció conegut com a PTT. Així ho ha comunicat el regidor d'Ensenyament durant la sessió plenària celebrada aquest dimecres. Una pèrdua que des d'Esquerra Republicana atribueixen a l'equip de govern.
Sessió plenària de Mont-roig del Camp

L'Institut Antoni Ballester de Mont-roig del Camp deixarà d'oferir el Programa de Transició al Treball, més conegut com a PTT. Un programa de formació i inserció dirigit a aquells joves que finalitzen l'etapa d'ensenyament secundari obligatori, però que no obtenen el títol.

Així ho ha confirmat el regidor d'Ensenyament de l'Ajuntament de Mont-roig, Enrique López, durant la sessió plenària celebrada aquest dimecres, 10 d'abril. Una mala notícia que des del consistori mont-rogenc atribueixen a una sèrie de retallades per part de la Generalitat. No obstant això, des d'Esquerra Republicana no ho comparteixen i atribueixen tota la responsabilitat a l'equip de govern.

Nou centre sociocultural

Un plenari en què també s'ha aprovat una modificació de crèdit per complementar amb 600.000 euros més la partida pressupostària per a la construcció d'un centre sociocultural a Mont-roig. 

D'aquesta manera, i sumant els 400.000 euros que hi havia actualment, queda una partida total d'un milió d'euros per a la construcció del nou equipament que acollirà activitats de caràcter sociocultural i festiu. Tanmateix, el centre oferirà un espai a aquelles entitats del municipi que actualment manquen de locals propis on desenvolupar les seves activitat. 

S'incorpora la figura de l'hereu

Pel que fa a l'apartat sociocultural, durant el plenari municipal també s'ha aprovat que, a partir d'ara, Mont-roig del Camp no només comptarà amb la figura de la pubilla, sinó també de l'hereu.

Paraules clau: